Bejelentés


Integrált Masszázs-MozgásTábor


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Yin Joga Leylaval, Julius 7.-8.

VALTOZAS: Leyla sajnos szemelyes kotelezettsegek miatt lemondta a reszvetelt az idei taborban, de szerencsere Illes Flora, a tema magyarorszagi remek kepviseloje vallata, hogy megtartja a muhelyt, a tole megszokott alapossaggal, tudatossaggal es gondoskodassal. A yin jogahoz fuzodo kapcsolatarol, a targyrol alkotott finom keperol a www.fodormenta.blogspot.hu weboldalon talaltok irasokat. Biztos vagyok benne, hogy tartalmat es erteket nezve Flora hasonlo szinten fogja nektek a yint tolmacsolni! Varunk szeretettel, Bali 

„Az emberek szomjaznak a lelassulas utjai irant. Paul Grilley Yin jogaja segithet abban, hogy az ember egy bekes, csendes helyet talaljon belul"

A ma gyakorolt jogak legtobbje olyan dinamikus, aktiv gyakorlas, mely csak a test izomzatat, azaz "yang" szoveteit hivatott atdolgozni. A Yin joga lehetove teszi, hogy a masik felunkkel foglalkozzunk, az inszallagjaink, izuleteink, mely kotoszoveti halozataink, sot a csontjainkat alkoto melyebb, "yin" szovetekkel. A Yin joga poziciokat ugy terveztek, hogy segisek a "csi" aramlasat, mely a hagyomanyos Kinai medicina szerint a test meridianjain, azaz energiapalyain futo finom energia. A zavartalan "csi" keringesrol feltetelezik, hogy segiti a szervek egeszseget, az immunitast, es az erzelmi joletet.
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!