Bejelentés


Integrált Masszázs-MozgásTábor


Ingyenes Angol online nyelvtanfolyam kezdőknek és újrakezdőknek.
+
Ingyenes tanulmány:
10 megdöbbentő ok, ami miatt nem megy az angol.


Kisnyalkapuszta major

A masszázs-mozgás tábornak és az azt követő elvonulásnak a gyönyörű Kisnyalka major ad helyszínt, mely egy épületből áll, a legközelebbi falutól 2 km-re. A monarchia beli, 1891-ben épült tehenészet lett átalakítva a rendszerváltozás utáni években táboroztató központtá, spirituális célokra rendkívül alkalmas. A ház 35 főnek ad kényelmes és ízléses szállást, külön női és férfi vizes blokkokkal és wc-kel van felszerelve. A házban gyönyörű, fa tetőszerkezetű és burkolatú, köralakú meditációs terem található, mely rossz időben is lehetővé teszi a gyakorlást, 30 fő számára. A ház körül a tulajdonos földháza és ménese, és egy sátrazásra,  jógázásra, szabadban végzett meditációkra ragyogóan alkalmas kert található, távolabbra nézve pedig a szomszéd biogyümölcsösét, és egy kis erdőkkel, borókással fedett dombságot lát az ember.

Megközelithető Győr felől, busszal, vonattal vagy négykeréken.

Útbaigazítás Busszal:

Győrben kell felszállni a Nyalkai buszra, melynek Tápszentmiklós a végállomása. Ha leszálltunk a Nyalka (Posta) buszmegállóban, onnan gyalog folytatódik az út Kisnyalka Majorig. Táp felé kell elindulni, majd a Nyalka végét jelző tábla után 500 méterre, a keresztnél jobbra a földúton 1500 m-re található a Major.

Kocsival:

Térkép alapján eljutunk Nyalkáig (Győr, Veszprém, Pannonhalma irányából lehet jól megközelíteni), onnan a fenti útbaigazítás alapján haladunk a Majorig.

Térkép:
A táj

A Majorház

Evőcsarnok

Konyha

Fűrdő-mosdó

Dorm

A kemence a meditációs gyakorló teremben
Ingyenes honlapkészítő
Profi, üzleti honlapkészítő
Hirdetés   10
Végre értem amit angolul mondanak nekem, és megértik amit mondok.

KÖSZÖNÖM NOÉMI!